søndag 27. januar 2013

interiørdagen!


Jeg var så superfantastisk heldig å få lov til å bli med på interiørdagen sammen med Hviit, på gave og interiørmessen. Det var en helt herlig dag, med masse inspirasjon, glade, koselige mennesker, ny lærdom, nye bekjentskaper, og riktig så behagelige smaksopplevelser. Jeg lot desverre kameraet ligge hjemme, siden det er en lukket messe, og knipsing i utgansgspunket ikke er lov. Men alle leverandørene var jo så hyggelige og søte, og lot oss knipse så mye vi bare ville. Så da ble det litt instagram bilder idag fra meg.

Første stopp på vår interiørferd var Bloomingville. Her fikk vi litt info om hva som kommer av trender og produkter til våren, og en litt guidet tur rundt på standen.

Deretter tuslet vi videre til Nicolas Vahé og Housedoctor. Skal si det ble en god stemning rundt bordet inne hos Nicolas Vahé. Og jammen var det ikke han selv som serverte! Altså, dette var smaksopplevelser tatt ut av en helt annen verden i den (knekkebrød-makrell i tomat-havregrøt-)verdenen jeg lever i. Ah jeg er frelst! Herfra fikk vi med oss en goodie-goodie bag, som jeg selvfølgelig allerede har testet ut. Mer kommer om det senere.

Inne hos Housedoctor ble vi guidet rundt, mens vi knipset og drømte oss bort i alt det nydelige de hadde stilt ut. Vi fikk også høre om farger, trender og materialer som kommer nå til våren.

Videre var vi på "kjennetegn ved en god interiørblogg - og hvordan kan du lære av dette" med selveste Nib-jentene. Superdyktige er de! Et nydelig foredrag om hvordan du som har butikk kan bruke bloggen som god markedsføring. Jeg har jo ingen butikk, men foredraget var både lærerikt og morsomt for alle!

Lunsjen ble servert hos foodcourt. Nydelig mat i rolige omgivelser. Det var helt skjønt! Stort koldtbord, med alt jeg kunne drømme om. Og så vin da, mmm. Fantastisk service. Takk igjen.

Etter lunsj disket Linda opp med goodiebags til alle. Hi, hi, ja vi ble litt bortskjemte!

Neste på agengaen var foredraget "nye farger betyr utrolige muligheter" med Jotuns Lisbeth Larsen. Og for ei dame. Gjett om jeg fikk lyst til å dra hjem å male!
(og det gjorde jeg forsåvidt også, he he)

Et besøk innom Mandal veveri, der bunadspleddene til Andreas Engesvik ble utstilt, var også viktig å få med seg. Disse teppene er jo bare helt fantastiske. Helt nydelig norskt håndverk, design og kvalitet.

Kähler, med sitt sprudlende uttrykk ga meg enda en meter på ønskelisten. Her fikk vi litt histore, meninger og konsepter bak produktene som sto utstilt.

Takk jenter, for en en absolutt herlig dag, Høytrykk, Lidyll, Med et lekent sinn, Har en drøm, Fabelaktig og ikke minst Linda og Nina

Og som om ikke det var nok, skal vi være Hviit-ambassadører 2013. Dette blir så gøy!
Gleder meg til fortsettelsen!

//1 Bloomingville holdt et lite fordrag for oss på deres kjempefine stand.
//2 Hos Nicolas Vahé var det stor hyggefaktor.
//3 Tror nok at ønskelisten har blitt noen meter lenger, ja.. Fra Bloomingville
//4 Vevede bunadspledd designet av Andreas Engesvik, produsert hos Mandal veveri

<3
   

5 kommentarer:

 1. Hei igjen, og takk for en FLOTT dag!!
  Det var så utrolig koselig og gøy, hehe:))

  Ser frem i mot Ambassadør-møtene våre:)

  Vi sees.

  SvarSlett
 2. Ååå så heldig :)
  Sikkert veldig gøy og så mye opplevelser.

  Ha en flott dag!

  Klem

  SvarSlett
 3. Takk for en flott dag! Det var så koselig å treffe deg, og jeg gleder meg til neste gang vi møtes.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Hei på deg!:)
  Takk for sist. Det varen aldeles strålende dag!
  ...og kjempehyggelig å bli litt kjent med deg!

  Ønsker deg en fantastisk uke!
  ...og så gleder jeg meg til neste gang vi sees:)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Heldig du var som fikk lov til det!!
  Det var sikkert en flott og inspirerende opplevelse!!
  Ønsker deg en NydeligFlott start på uka!!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for din kommentar!
Tusen takk :o)