mandag 31. oktober 2011

Høstmarked!

 Fine farger!

 Rosa servise fra Figgjo har jeg faktisk aldri sett før! Da er det kanskje ikke så rart at det er "litt" dyrere enn de andre fargene heller?! *Ahh hadde jeg bare penger igjen, så skulle et slikt rosa eggeglass fått blitt med meg hjem*

 Mange hadde brukt mye tid på å lage fine utstillinger :)

 Mye rart!

Julen hadde ankommet vikingskipet!

 Så mye kult!

 He he...

 På søndag var jeg og en venninne på det årlige høstmarkedet i Hamar (vikingskipet). Nordens største faktisk. Og ja, det tok jammen meg noen timer å gå runden der inne! Men sååå mye fint det var der! Jeg var i mitt mekka! Alt fra melkespann, vintage klær, smykker, kjeler, pyntegjenstander, bruksting -ja så og si alt! Hvis du er på jakt etter noe spesielt, er sjansene store for at du finner nettopp det du leter etter. Det gjorde nemlig jeg ;) 

(Alle bildene er tatt av LISA, min dyktige fotograf venninne. Så da var det ikke så farlig allikevel da, at jeg glemte kameraet mitt hjemme... hi hi... Tusen takk, Lisa!)

Bilder av "funnene" mine kommer snart!!  

Han en fin kveld alle sammen
:o)

ps! Veldig koselig med nye følgere, blir glad!
 

lørdag 29. oktober 2011

Helgekos!

 Etter en veldig hyggelig venninnekveld igår...

Blir det lesing og jobbing idag!
Drar straks av gårde til verdens beste jobb :)
Litt dårlig på å blogge denne uken, men til uka starter jeg med å male kommoden min gul!
Gleder meg
(briller fra moods of norway,  jeg elsker retroooooo)
Ha en suuper strålende lørdag alle sammen!!


lørdag 22. oktober 2011

Purple Love!

Oj oj! Dette må jo bare bli bra!

Ups 
 Fin og blank a gitt!

Love kopp fra MAKE! Love it! haha
 Digger Harry Potter. Er nå på andre runde av "order of the phoenix". Boka er kjøpt i Perth, Australia, og bærer preg av å ha vært med på reise verden rundt ;)


Pukka Love te! mmmmm

Da er krakken malt, og den ble lilla! Den ble så lilla at mr. Bubble ikke ville ha den i stua til og med :) Hi hi, så da ble den nattbord til meg selv. Men jeg hadde ikke noe nattbord fra før av, så det gjorde jo ikkeno! :)

Jeg fikk ikke testet ut den nye malingen til Jotun denne gangen, da denne fargen ikke kunne blandes i den maskinen. Men jeg fortviler ikke. Kjøpte en boks med "supreme finish" til en kommode som står som nestemann i køen av maleprosjekter :) Gleder meg til å prøve den ut altså!

Ha en strålende lørdag alle sammen!!
Her blir det vin og cupcakes! yammiii!!

:o)

onsdag 19. oktober 2011

Dilla på lilla!

tapet fra retrovilla
liten Mano espessokopp fra rafens
heklede grytelapper fra bruktbutikken
fra mango!
höganäs lysestake fra rafens
 Jeg har blitt veldig glad i  fargen lilla. Synes fargen er både frisk og varm, og ikke altfor jentete heller. Imorgen skal jeg gå til innkjøp av maling til den pudderrosa krakken min. Tenkte å gå for den midterste fargen på bildet... Det tror jeg nok blir nok bra :) Og så har jeg såå lyst til å prøve ut den nye malingenfral Jotun, "supreme finish". Har sett flere bra resultater med den, men aldri prøvd den selv. Som den "gamle" maleren som jeg er, gleder jeg meg veldig! Hurra :)

Fiiin kveld til deg som titter innom!

:o)

mandag 17. oktober 2011

Avhengig....

 Jeg har blitt avhengig av to ting. Teen "strawberry kiwi", fra Harney & Sons, og å drikke den fra denne koppen! Yammi yammi :)


(ps! Te og kopp fra rafens)


...og så ønsker jeg alle som titter innom en kjempefin dag! 
:)

søndag 16. oktober 2011

Loppis!

Det er en nyyydelig høstdag, sola skinner, og det er loppis!! Kan det bli bedre? :) Etter et par runder, fant jeg jammen meg et par skatter idag også! (fikk beskjed om og ikke komme hjem med masse gammel "dritt", som han kaller det, men det føler jeg ikke at jeg har gjort idag, hi hi)


For 10 kr. ble to bittesmå Figgjo fat, i de nydeligste fargene mine! Oppdaget jeg da jeg kom hjem at det hadde gått av flere skall av gullkanten på hjemveien...(sånn går det når man sykler med posen på styret, ha ha) Ja ja, det er jo forstatt fine, hadde sikkert kjøpt de sånn også jeg :) Den bitte lille tallerkenen med bilde av collien på, den måtte jeg bare ha!! Har en forkjærlighet til den hunderasen. Vokste opp med verdens nydeligste collie, Jessie-mor :) Til slutt raska jeg med meg denne klokka. Vet ikke helt hva jeg skal si om den, syns den bare var skikkelig kul! Litt sånn orange og retro, nok til å gjøre meg glad ihvertfall :o)

Ha en strålende søndag alle sammen som titter innom.!! Og tusen takk til deg Lotta, som anbefalte meg på siden din! Du er så søt altså :)

Klem fra Monica :o)

fredag 14. oktober 2011

Nam!


  Starter helgen med litt kakao jeg, for jeg er så frossen!!! Brrr... Begynner å bli skikkelig kaldt ute. Minus 2 grader da jeg gikk til skolen idag morges. Men så er det jo litt koselig også da :)
Koppen er fra MAKE, elsker den! Skjeen er fra Rice! (...Og jeg kjøpte det på rafens!)

Ha en fiiin fredag! :)

torsdag 13. oktober 2011

I love Höganäs (...og babushkaen min)

Denne lysestaken fra Höganäs måtte bare bli med meg hjem fra rafens... Den er jo supersøt, og litt mindre enn den fra IKEA, og det er jo helt perfekt! De finnes i rød også, så jeg "må" nok kjøpe meg den til jul :)
Babushkaen er en liten souvenir fra Barentsburg, fra da jeg var der i vinter. For dere som ikke helt vet hva/hvor det er, så er det en russisk (nesten fraflyttet) gruveby, som ligger på Svalbard. Midt i et stort isøde. Et veldig veldig spesielt sted, nesten spøkelsesaktig.... Denne er håndmalt, og jeg gjetter at det sikkert er en av gruvearbeiderkonene som har gjort det ;)

En fiiiin kveld til dere!! :)

onsdag 12. oktober 2011

Krukker!

Jeg var innom mormor for en liten stund tilbake for å "redde" en haug av norgesglass som var på vei til loppis. Og jammen skjulte det seg ikke noe annet fint oppi haugen også! Disse er jo superfine, synes jeg ihvertfall :) Akkurat nå for tiden bruker jeg de til oppbevaring av lys. Hurra for fiiine ting man får heeelt gratis :) Gir en så god følelse, det!
Hi hi!Forresten, tusen takk for de koselige kommentarene på forrige innlegg!! :)
God natt!
Klem :)fredag 7. oktober 2011

Endelig helg :)


En lang arbeids og skole uke er endelig over. Ikveld er det kusine-kos, sofa og godteri :)

God helg alle sammen!

(små bambier kjøpt på bruktbutikken. Lysestake fra ferm living-elsker fargen!!)

tirsdag 4. oktober 2011

Lappeteppet mitt :)

Hos livs lyst foregår det nå en liten utfordring... Vis frem lappeteppet ditt :)
Her er altså mitt bidrag. Men dette lappeteppet har jeg ikke laget selv, det har min oldemor gjort. For maange år siden. Og er det noe som kan kalles lappeteppe, så er det virkelig dette teppet. Her er det brukt masse små biter av restegarn, skal si hun var fingernem! Jeg synes dette teppet er utrolig flott, og jeg er evig takknemmelig for at jeg har fått det :)Ha en fortsatt fin dag alle som titter innom :) Nå MÅÅÅ jeg fortsette å jobbe med skolearbeid altså... hi hi