fredag 30. september 2011

Liten pause :)

Idag jobber jeg hjemme med skolearbeid, meeen, det er ikke alltid like lett å konsentrere seg når det er så mye annet her hjemme jeg heller vil gjøre :) Så nå tok jeg meg like så godt en bitte liten pause for å legge ut bilder av denne hylla. Jeg ble plutselig litt usikker på hva man kaller slike hyller!? Den er ihvertfall utrolig praktisk! Jeg har en drøm om å henge den opp på veggen inn til kjøkkenet, men der er det bare gipsvegg, og hylla veier et tonn. Så det får forbli med drømmen... :) Men drømmer er jo fint å ha! he he

 Mange små skuffer

 Merker etter tidens tann. Hylla er, som så mye annet jeg har, arvegods fra oldeforeldre!

Liker fargen veldig godt, og den er ORGINAL!! CathrineHolm kjelen kjøpte jeg for en stund siden på epla. er kjempefornøyd med den :) Brukes til det meste!

Goooood helg!!! :)
(jeg skal virkelig kose meg i varmen, hurra)

torsdag 29. september 2011

Ny tv-benk!

Nå har vi fått oss ny tv benk, som det ikke BARE er plass til tven på :) 
Hurra!
(og så rakk jeg å ta bilder før mørket tok overhånd idag)

 Jeg fikk en hel haug av norgesglass av mormor igår! De kan jo brukes til litt av hvert :) Her har jeg bare puttet små hvite kubbelys oppi :) De lyser fint opp den ellers ganske mørke kroken...

 Her er et lite glimt av den "vakre" tven vår. he he

Skoleprosjektene til bestefar er alltid like dekorative ;)
(har planer om å male den krakken mørkelilla forresten, den rosa fargen ble litt for blek for min smak:))

En god kveld til alle som er innom :)

tirsdag 27. september 2011

Det jobbes!

Idag jobbes det i stua! Har vært og kjøpt ny tv benk, men det er aaaltfor mørkt i kroken for å ta bilde av den ikveld. Så her er heller noen bilder jeg har fått hengt opp idag ved siden av den nye hylla :) Ting tar litt tid, men det begynner å komme seg nå! he heBildene er enten arv, fra loppemarked, eller så har jeg laget det selv :) Det lille lilla fatet til venstre kjøpte jeg på ikea igår :) 
hi hi

lørdag 24. september 2011

Jippi!

Endelig har den kommet opp på veggen! :) Rakk akkurat å ta bilde før det ble altfor mørkt.. Er litt dårlig lys borti kroken der, men det skal jeg nok få en ordnings på etterhvert! Så skal jeg finne frem litt mere stæsj å sette i hylla også, nå tok jeg bare det jeg hadde for hånden he he :)


Fortsatt god helg til ALLE som titter innom! Nå løper jeg videre :)

onsdag 21. september 2011

Noe på gang!

Nå har jeg hatt en veeeldig lang pause i bloggingen! Jeg har vært lesset ned med skolearbeid og jobb. Men det betyr ikke at jeg ikke har hatt noe å skrive om! Ånei, her popper det opp ideer hele tiden, og jeg bare klør i fingre og tær etter å få gjort noe! Så endelig, ikveld har jeg fått oljet inn en "ny" hylle jeg har anskaffet meg :) Planen er å få hengt den opp på lørdag (jeg trenger hjelp til å få hengt den opp i en betongvegg, derfor tar det litt tid,he he). 
Gleder meg!!!!


Har fått litt dilla på teak jeg assa ;) men bare gammel teak da!

:) !

mandag 5. september 2011

Dots!

Da jeg var innom Expo Nova i forbindelse med Designers Saturday i helgen, klarte jeg ikke å la være og kjøpe disse herlighetene :) Har hatt lyst på de lenge, men de er litt dyre... :/ Heldigvis var det to av oss som gjerne hadde lyst på, så vi delte en 5 pk. :) Jeg fikk (eller fikk og fikk...) de tre minste (og esken), og er STORfornøyd :) Ekte norsk design på veggen er ikke å forakte! Hurra! :)


Jiiiippiiiii!!!
Ha en fin kveld, og tusen takk for og du er innom og titter ;)

søndag 4. september 2011

Minikontor

Etter at jeg startet opp på nytt som student igjen, har jeg hatt et desperat behov for et sted  å gjøre av alle skolebøker, ark, ting og tang osv.. Skulle gjerne egentlig hatt et eget kontor! MEN det blir umulig her i den lille leiligheten våres! Sååå... ENDELIG fikk jeg bruk for dette gamle gamle bordet jeg kjøpte på den lokale brukthandelen for over 2 år siden! Jippi :) Kanskje ikke det mest praktiske skrivebordet, men det duger! Planen er å sette opp hyller og en tavle over bordet, og deretter bytte ut den litt kjedelige Norvald stolen fra IKEA med en litt mer spenstig en! (vent å se, hi hi)

Tapeten i bakgrunn er fra retrovilla, Love it!
Bordet skal være fra 1800-tallet. Rimelig godt brukt kan man si!
Nei, dette bordet skal aldri males! Gammelt og slitt, akkurat slik det skal være!
Bordlampe fra LisbethDahl

Ønsker alle som titter innom en fiin kveld! 
:)torsdag 1. september 2011

Fin frokost

 Idag ble det nybakte scones til frokost, med rabarbarasyltetøy og en ny type(for meg)te. Syltetøyet kjøpte jeg på vei oppover til hytta i en liten gårdsbutikk. Det er utrolig godt!! Teen smakte også veldig bra, litt sånn varm rund smak, passer bra nå som høsten er i gang!
Fin start på dagen dette! Idag er det "studiedag" på skolen, og jeg skal snart ut for å ta bilder til et fotoprosjekt vi har på gang. Blir spennende :)

Ønsker alle en strålende dag!!