fredag 29. juli 2011

Sånn ca.

 Med speilet over kommoden blir det seende ca slik ut. Det skal opp på veggen, men speilet er blytungt, og jeg må ha hjelp til å henge det opp. (og ting jeg ikke klarer helt alene, tar som regel litt lengre tid....)

 Mmm jeg elsker blanke malte flater. - Og Cobratelefononen min som jeg har arvet fra besteforeldrene mine. Den virker faktisk den dag idag, dog litt dårlig lyd. Men jeg syns den tar seg godt ut uansett jeg!

Jeg liker at tingene speiler seg i kommoden :) Den lille skåla kjøpte jeg på loppemarked for noen år siden. Den sto bare å ropte på meg! Og det beste er at den var i 2 størrelser. Så jeg kjøpte begge to, selvfølgelig -og har ikke angret et sekund.

torsdag 28. juli 2011

På speilet...


Jeg har mange speil, men det er dette speilet som skal få æren av å henge over den nye kommoden. Jeg syns egentlig det passer veldig fint der det henger nå, men det er egentlig ganske upraktisk å ha det der -og såå mye mer praktisk å ha det over kommoden da! :)

(speilet er forresten kjøpt på fretex, det også!) 

En liten morsom papirlapp hengenes på speilet, hi hi :)

klem fra Monicaonsdag 27. juli 2011

Ferdig! (nesten)
Jeg er fremdeles på knottejakt, så heelt ferdig er kommoden ikke! (og det er derfor skuffene ikke er helt igjen, for vi får de aldri opp igjen om vi lukker de) Men vi har tatt den i bruk, og er veldig fornøyd :) Jeg vurderer faktisk å ta i bruk de opprinnelige knottene. Jeg liker egentlig best å bruke orginale ting, så lenge de fungerer. Og de gamle fungerer, men jeg klarer bare ikke bestemme meg.. Jeg er heller ikke sånn innmari stor fan av å male gamle fine tremøbler heller, (denne kommoden har jo vært ganske fin, i flammebjørk-finér og greier) MEN den hadde store stygge skader, som jeg bare hadde irritert meg over senere. Dessuten hadde jeg bestemt meg før jeg fant kommoden, hvem farge den skulle males i!

(Tapeten på frontene er fra retrovilla.dk)

På grunn av alt det grusomme som har hendt i Oslo og på Utøya ble det en liten pause fra bloggingen på meg. Jeg følte ikke at det ble helt riktig. Jeg tenker mye på det som har skjedd, og sender varme tanker til alle berørte.

 Klem fra Monica!

fredag 22. juli 2011

Sommer, regn og Maling!
Ingen vits i å kjede seg når det regner. Det er vel kanskje da jeg er mest kreativ! Jeg og en venninne var og shoppet litt på Fretex på Alnabru her om dagen. Der kjøpte jeg blandt annet en fin stor kommode, som sårt trengte oppussing. Den er ikke heelt ferdig enda, men er godt igang med maling og tapetsering av skuffene :)


Litt finjustering må til! Her finskjæres det, pusses og males. Flere bilder kommer! Jeg er nå på knottejakt, og det er ikke lett! :)

Klem fra Monica